Rólunk mondtákReferenciák

 

Céges referenciáink

Wittmann és Battenfeld Kft. – együttműködés, konfliktuskezelés, kommunikáció, coaching
CompuTREND Zrt. - prezentációtechnika
Kaiser és Kraft Kft. – értékesítők képzése
Thuasne Hungary Kft. – együttműködés, coaching
Magyar Posta Biztosító - együttműködés
Bázis Addiktológiai Szolgálat – asszertivitás, önismeret, kommunikáció

Milyen tanulságokkal, tapasztalatokkal távozol a tréningről?

Nyitottan, másikra figyelve közeledni. Elvárásokat, feltételezéseket hátrébb hagyva adott helyzetre reagálni. Kicsit féltem a lovaktól, ezentúl bátrabb leszek velük. Tanulságos volt az, hogyan lehet közösségben együttműködni, egymás segítségére számítva eredményt elérni. Emberi kapcsolataimat rendezni úgy, hogy mindkét fél pozitív megerősítést kapjon. Az előzetes elvárások, félelmek a tapasztalás során megváltozhatnak. A félelmek, gátlások legyőzősében nagyon sokat segített. Érdekes tanulságokat mutatott a hatalmi játszmák, a másik fölé helyezkedés tekintetében. Nem a méret a lényeg. A gátlások és a félelmek legyőzhetőek. A testbeszédre is figyelni kell, az érzések kinyílnak.

Hogy értékeled a trénert és munkáját?

Határozottsága a nyugalma a lovak és feladatok biztonságos végrehajtását alapozta meg, bizalmat adóan. Kiváló Segítőkész, kommunikatív, kedves, mindenben segítőkészen támogatta a csapatot. Felkészült, tapasztalt, rövid idő alatt sok érdekes feladatot mutatott be, közelebb vitt a lovak "működésének" megértéséhez, egyben párhuzamot vont az emberekkel. Gyakorlott, jól bánik a lóval, emberrel egyaránt. Tapasztalt, gyakorlatias. Látszik, hogy valóban érti és tudja. Nagyon köszönöm.

Lovakkal együtt könyv- Önismeret nem csak lovasoknak

Már rendelhető Szabó Emese Hajnalka lovas tréner és lovas coach "Lovakkal együtt" című könyve. Lapozzon bele virtuálisan! A gombra kattintva tekintse meg a könyv részetes ismertetőjét vagy keresse fel közvetlenül a www.lovakkalegyutt.hu webcímet!

Bővebben

Helyszín, elérhetőségekKapcsolat

Helyszín

Kajászó, Fejér megyében, Budapesttől csak 35 km-re, az M7 autópályától 2 km-re fekvő kis, barátságos település. Itt található a Szentpéterpusztai lovarda, ahol - előzetes időpontegyeztetés után - szeretettel várlak ló asszisztált képzéseimre.
Képzések kihelyezett formában vagy Kajászón vehetők igénybe.

Elérhetőségeink:

További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, vagy használja az üzenetküldő űrlapot!

Állatasszisztált-tréning & Coaching Központ
Szabó Emese Hajnalka
info@allatasszisztalttreningek.hu
+36 30 9828 718

Biztonsági kód